50 spørsmål

Hallo! Jeg hopper på denne (litt gamle) bloggtrenden… Kjør spørsmål!

  1. Hvor gammel er du om 5 år? Om 5 år er jeg 30 år. Hjelpes.
  2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Kjæresten♥ 
  3. Hvor høy er du? 168 cm. 
  4. Hvilken film så du sist? Det vet jeg ikke helt, men siste hele film kan ha vært Hobbiten. Vi hadde Hobbitenmaraton for en stund siden.
  5. Hvem ringte du sist? Mamma ♥
  6. Hvem ringte deg sist? Noen fra jobben til M. Vekkerklokken ringte ikke i dag tidlig!
  7. Hva stod det på den siste sms’en du fikk? Ja vi tar den :-) (om rød quinoa til middag, haha) 
  8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Jeg har litt telefonskrekk, men jeg kan fint ringe venner. Ukjente mennesker derimot, ugh. Så da blir svaret; ringe hvis jeg må få tak i noen kjapt, sende sms hvis jeg har god tid. Helst sende mail til ukjente.
  9. Hva er ditt favorittsted? Jeg trives godt på ferie selvsagt, et varmt sted. Drømmer fortsatt om Alassio, selv om sist jeg var der var jeg bare 10 år. Og så har jeg alltid hatt det veldig bra på hytta. Men er egentlig feriedestinasjoner et favorittsted? Man er jo bare der et par uker om gangen, så kanskje favorittsted egentlig er hjemme. Borte superbra – hjemme aller best, i lengden?10610544_10152663869588812_3287931753233152552_n                                                                    Fine, lille, primitive hytta.
  10. Hvilket sted foretrekker du minst? Jøss, det vet jeg ikke. Kommer ikke på et bestemt sted jeg ikke liker, heller situasjoner. Jeg foretrekker hvert fall min egen seng, selv om det ikke akkurat er verdens beste seng. Sover alltid dårlig hvis jeg sover et annet sted. Hjelper litt på å ha kjæresten der da.
  11. Når så du moren din sist? Fastelavn tror jeg.
  12. Hvilken øyenfarge har du? De var blå, men nå har de plutselig blitt grønne.
  13. Hvilken julesang er din favoritt? Åååh, alle nesten, jeg elsker jul!!! Men jeg liker best de klassiske med norsk tekst.
  14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De er gift:-)
  15. Når våknet du i dag? 6.30.
  16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Oj. Om 10 år så håper jeg at jeg er lykkelig gift, med en unge eller to og har en puddel. Eier et rekkehus eller en enebolig og har en god jobb, og kanskje mer utdanning? Hva jeg tror gidder jeg ikke prøve meg på engang. En dag av gangen. :-)
  17. Hva skremte deg om natten som barn? Mamma pleier å si at jeg var et fryktsomt lite barn. Husker godt at jeg tok løpefart og hoppet opp i senga for at ikke krokodillene under senga skulle bite av meg beina, og så la jeg meg på venstre side med hodet klin inntil veggen slik at hvis det kom en morder inn i rommet så lå jeg så langt unna jeg kunne komme, og så så jeg han ikke. Ehh. Forstå det den som kan. Spøkelser (eller søkepølser som jeg kalte dem) var jeg heller ikke så glad i. Mørket kan inneholde mye skummelt.
  18. Hvilket siste youtubeklipp fikk deg til å le?

 1. Hva er din beste egenskap? Jeg vil si at jeg er omtenksom.
 2. Hva er din verste egenskap? Egenskap og egenskap fru Blom, men jeg skulle gjerne vært litt mindre følsom og nærtagende.
 3. Sover du med eller uten klær om natten? Med, men takler ikke pysjbukse. Da skal det virkelig være iskaldt.
 4. Hvor mange puter har du i sengen? To! En vanlig og en, hold fast, babypute! Det er egentlig litt flaut. Mener å huske at jeg begynte med babyputen som barn en gang da jeg var syk og trengte å sove med hodet litt høyere opp (mamma sitt forslag, dette er din feil, mamma! Alltid godt å ha noen å skylde på). Da jeg ikke var syk lenger ble puten værende i senga, og nå er den med meg overalt. Får ikke sove uten. Super på hoteller med dårlige puter! Jeg pleier å brette den sånn at den ligger akkurat i halsgropa, så jeg blir gal om jeg ikke har den. M slang den med i klesvasken ved et uhell en gang, og siden vi ikke har tørketrommel ble den ikke tørr til kvelden. KRISE! Jeg prøvde å sove uten, men det endte bare opp med at jeg fikk vondt i nakken og en bitchy attitude.

Ønsker meg hotellputer også, men det får jeg ikke lov til å ha siden vi har så lite soverom (hmpf).

 1. Hva er det rareste du har spist? Jeg har ikke spist så mye rart jeg! Sikkert mange rare kombinasjoner, men ikke en rar type kjøtt f. eks.
 2. Har du stasjonær eller bærbar data? Bærbar.  
 3. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Sokker. Får fnatt av å være barbeint, med mindre det er sommer og varmt. Tær er ikke en favoritt hos meg altså. Jeg liker ikke sko innendørs, ikke engang tøfler. Jeg går heller for ullsokker hvis det er kaldt. MEN! I Sydenland brukes ikke sokker i det hele tatt, selv om jeg alltid pakker minst et par per reisedøgn.
 4. Hva hører du på akkurat nå? Bakgrunnsstøy fra TV-en.
 5. Hvilken iskrem er din favoritt? Det beste jeg kan få må vel være granita! Brukte timesvis på å prøve å lage selv i fjor sommer, men det ble totalt mislykket og smakløst.

  DCIM100MEDIA
  Bilde herfra. Min så ikke slik ut!
 1. Hvilken dessert er din favoritt? Crème brûlée. Men her er jeg kresen altså. Sjelden at den jeg får på restaurant er god nok, men jeg må liksom bestille likevel, i håp om at den skal være god.
 2. Hva er den største premien du har vunnet? Hehe. Da jeg gikk på videregående spilte jeg innebandy. Vi solgte lodd, og så kjøpte jeg noen selv, og jeg vant søren meg hovedpremien. Reisegavekort på 5000 kr! Tok med meg kusina mi til Hellas.
 3. Liker du kaffe? Det gjør jeg! Men jeg er ikke avhengig. I det siste har jeg hatt veldig lite lyst på kaffe av en eller annen grunn.  
 4. Hva drikker du helst til frokost? Vann!
 5. Hvem var din favorittlærer på vgs? Tror ikke jeg hadde noen favoritt.
 6. Kan du spille poker? Tja, det kan jeg vel! Liker best Texas hold ‘em.
 7. Hva har du spist i dag? Bruschetta, rugsprø med egg, pannekaker, grønnsaker, gul kiwi.
 8. Nevn en historisk person som interesserer deg? Må jeg velge en? Jeg synes det er veldig interessant å lese om mennesker som har handlet på en måte jeg ikke forstår. Det inkluderer derfor mange som levde under 2. verdenskrig og lederne i Nord-Korea. Wikipedia er min venn.
 9. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? NRJ. 
 10. Vil du ha barn? Det vil jeg. To, takk. :-)
 11. Kan du noen andre språk enn norsk? Engelsk. Bittelitt italiensk og noen få ord på fransk.
 12. Sover du på en spesiell side? Venstre side av sengen, helst venstre siden av kroppen. Sovner aldri på ryggen.
 13. Foretrekker du havet eller basseng? Havet, definitivt! Hvert fall i utlandet.  
 14. Hva bruker du helst penger på? Jeg har brukt mye penger på sminke, men nå føler jeg at jeg har det aller meste som trengs, så da fyller jeg bare på når det trengs. Interiør, klær, mat og reise er gøy å bruke penger på.
 15. Eier du dyrbare smykker? Ja, noen få. Arvede perler og diamantøredobber fra konfirmasjonen min.
 16. Hva er ditt favorittprogram på tv? Jeg liker the Kardashians! Og Svenske Hollywoodfruer + diverse humorserier.
 17. Hva skal du gjøre i helgen? Vet ikke helt enda.
 18. Kan du stå på slalom? Absolutt ikke.
 19. Hvordan imponerer man deg? Det var et veldig vanskelig spørsmål. Jeg vet faktisk ikke. For at jeg umiddelbart skal like noen så bør personen være blid og ha god humor. Men jeg blir jo ikke imponert av at noen er hyggelig og morsom, så det aner jeg ikke.
 20. Hva slags ringelyd har du på mobilen? En som heter “Bølger”.
 21. Fortell en ting leserne dine antaglig ikke vet om deg? Jeg kan være ganske naiv og lettlurt. Jeg velger å tro at folk snakker sant, så jeg tar ting for god fisk. Jeg vet ikke hvor mange ganger M har fått beskjed om å kjøpe noe på butikken, kommer hjem og har glemt det. Jeg blir irritert, fordi det var den éne tingen han skulle huske på. Og vips, den kommer tingen fram, gjemt i jakka hans. Og så husker jeg at jeg skrøt veldig i barnehagen, fordi kusina mi hadde en 6. sans. Det hadde hun nemlig sagt til meg. Synske damen. ;-)

Og så er jeg en googler. Jeg googler absolutt alt. G♥♥ gle!

 1. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? Broderi på bunadsveske.
 2. Er du sosial? Hva er definisjonen på sosial da? Jeg liker å tenke at jeg er et flokkdyr, jeg elsker flokken min. Jeg er introvert og trives i eget selskap, men jeg kan være med kjæresten 24/7. Jeg er ikke den supersosiale som vil møte nye folk hele tiden, men jeg sier sjelden nei takk til å være med “mine” mennesker.

Nå skal jeg gå og vaske hårtuppene, for jeg har tydeligvis klart å dyppe håret i sirup. Flotters. God helg til deg!

Skriv en kommentar