Alle jenters «godteributikk»

Jeg tror ikke det er noen hemmelighet at jeg er veldig glad i sminke, men det kan være en litt dyr hobby, særlig når du er avhengig av lipgloss i tillegg. Forresten, helt off topic så lurer jeg på hvor mange kilo leppeprodukter jeg får i meg hvert år.. Hm, det kan neppe være sunt. Uansett, spesielt på grunn av min lipglossavhengighet begynte jeg å hamstre når jeg var på ferie i utlandet, men jeg fant fort ut at de internasjonale merkene ikke er noe nevneverdig billigere i andre land. Så da beveget jeg meg vekk fra hyllene med de kjente varene og mot de som hadde ukjente, mer lokale merker. Det har blitt noen bomkjøp, men jeg har også funnet veldig gode produkter som koster en brøkdel av hva de hadde gjort om merket hadde vært L’Oreal eller Dior. I skrivende stund har jeg for eksempel på meg en lipgloss fra det tyske merket Astor, den kostet rundt 5 euro hvis jeg husker riktig.

Men det var i Paris og senere Alassio at jeg kom over den virkelige godtebutikken. Det var en kjempefin butikk med navn KIKO MILANO som lyste mot meg i Les Halles, så jeg kjøpte med meg noen produkter for å teste. Til tross for at det meste de hadde var grisebillig så var jeg ganske fornøyd med kvaliteten, og hoppet derfor av glede da jeg fant igjen samme butikk i Alassio i sommer. Naturligvis dro jeg med meg mamma dit og vi gikk amok. ;-) Den sure minen til butikkdamen hadde snudd innen vi forlot butikken for å si det sånn.

KIKO har det meste du trenger innen makeup, i tillegg til hudpleie og diverse utstyr. Hører rykter om at de har åpnet en butikk i Sverige, men selv om de ikke finnes i Norge ennå så sender de varer hit gjennom nettbutikken. Yay! Anbefales virkelig dersom lommeboka er litt slunken. :-)

En tanke om “Alle jenters «godteributikk»

  1. Har på meg neglelakk fra Kiko nå. Tester ut kvaliteten. Fikk en flaske med nydelig blå lakk. Skal gi deg tilbakemelding om noen dager når jeg ser hvordan den holder seg.

Skriv en kommentar