Brynstips

Vet du hvordan du skal forme brynene dine? Ingen regel uten unntak selvsagt, men det finnes en god metode som kan brukes som utgangspunkt.

IMG_5622
Legg en pensel eller lignende fra nesevingen og opp gjennom innerste øyekrok. Her bør brynet begynne og det som er utenfor penselen kan nappes. Dersom du har svært tettsittende øyne kan du nappe litt lenger inn, og omvendt.

 

IMG_5628
Start ved nesevingen igjen, se rett fram og før penselen gjennom pupillen. Ca. her bør det øverste punktet være.

 

IMG_5624
Til slutt, start ved nesevingen nok en gang og før penselen gjennom ytterste øyekrok. Da finner du sluttpunktet på brynet.

Jeg kan ikke fordra å nappe øyenbryn. Det er ubehagelig og tar til tider lang tid. Så når jeg ikke gidder eller rett og slett ikke har tid så tyr jeg gjerne til en brynskniv. Det er helt genialt hvis du må løpe ut døra og ikke har tid til tidkrevende napping, eller dersom du har mange lyse hår som er vanskelig å få øye på.

Gjennom tidene har jeg testet tre ulike brynskniver, og min aboslutte favoritt er fra Japonesque. Den er litt vanskelig å få tak i, men de har den noen ganger inne på Visage i Oslo. Jeg har også funnet en som kommer på en god andreplass, nemlig denne fra Eleven.no. Best av alt, den koster 9 kr! Barberbladet på denne er bittelitt for langt, så det kan være lurt å holde det ene øyet lukket samtidig som du skjærer, slik at du ikke kutter av øyevipper i samme slengen.

                        IMG_5787 IMG_5783

Og til slutt mitt yndlingssitat når det gjelder bryn; de er søstre, ikke tvillinger!

En tanke om “Brynstips

Skriv en kommentar