Come si dice in italiano…

Det er tre land som jeg ser på som «mine» land, der jeg trives best. Det er selvfølgelig Norge, og England og Italia. Jeg snakker jo allerede norsk og engelsk, men kan kun noen få ord og setninger på italiensk. Derfor har jeg, ganske spontant egentlig, meldt meg på italienskkurs!

Ponte Vecchio from the Uffizi, Florence
Ponte Vecchio, bildet er herfra.

 

8614322968_aa48d3a0f6_o
Santa Maria Nascente, bildet er herfra.

 

mat italia
Her, her, her og her.

Kurset begynner allerede nå på onsdag og jeg er veldig spent. Har så lyst til å lære meg språket skikkelig godt, men det krever jo vanvittig mye tid. Jeg får bare begynne med et nybegynnerkurs og ta det derfra! Forhåpentligvis blir det flere kurs etter hvert. Augurami buona fortuna! :-)

3 tanker om “Come si dice in italiano…

Skriv en kommentar