Et lite livstegn

Jeg lever jeg altså! Det er bare ikke så lett å komme med noe nytt når man ikke har tilgang på pc med minnekortleser og photoshop. Krysser fingrene for at ikke alle bilder og dokumenter er borte fra pcen når den kommer tilbake fra service. Ønsk meg lykke til…

For tiden så nyter jeg late dager på Sørlandet. Norgesferie er ikke så verst, hvert fall ikke når man får bo i et så fint hus med svømmebasseng, like ved sjøen med supre fiskemuligheter, og Norges beste kjøpesenter en kort biltur unna. Toppen!

image

Det er fjerde året på rad at vi ferierer her, og siden i fjor har eierene av huset pusset opp hele første etasje. Det er fint! Bare se på det kjøkkenet! Skikkelig storkjøkken med to (!) oppvaskmaskiner og så mange fancy, nye apparater at jeg ikke skjønner bæret av hvordan de skal brukes. Men for meg som er glad i å lage mat så er dette en drøm av et kjøkken. Jeg drømmer om slike skuffer i stedet for skap, det er så mye mer oversiktlig, spesielt til tørrvarer.

image

image

image

image

image

image

image

imageDet blir nesten ikke bedre enn dette. Iskaldt vann og ostepop i sola, med føttene dinglende ned i bassenget. Herlig! Men det skal sies at det er en ting sørlandet ikke har, og det er godt vann. Jeg elsker vann og drikker det til så og si alle måltider, klarer meg ikke uten. Men her jeg la det ligge i kjøleskapet en stund før det er drikkbart, og jeg velger gjerne eplejus, farris eller noe annet snadder i stedet. Bortskjemt sa du…

imageNå hopper jeg ut i bassenget, så skrives vi plutselig igjen. ♥

6 tanker om “Et lite livstegn

  1. Hyggelig med ‘et lite livstegn’ :-) – og ja, det er håpløst når teknologien svikter det moderne mennesket …! Håper det ordner seg etter hvert!
    Flotte ferieomgivelser! Kos dere!

  2. Flott feriested. Skjønner at dere koser dere der. Vi som har tilgang til virkelig godt drikkevann fra kranen, er bortskjemte. Vann MÅ vi jo ha. Beste tørstedrikke.

Skriv en kommentar