Frosne druer i sommervarmen

Jeg lurer på om tiden er kommet for at jeg skal pakke koffertene og flytte til Pennsylvania for å bli Amish. Tenk så deilig å slippe alt styret med elektronikk som aldri fungerer som det skal! I løpet av den siste uken har bloggdesignet forsvunnet, WiFi har vært nede, datamaskinen har sagt takk for seg og rett før jeg skrev dette sluttet spamfilteret å virke. Nå venter jeg bare på at mobilen skal klikke. På tide å gi opp det moderne liv.

Jeg gjør likevel et tappert forsøk på å blogge fra iPad og mobil.


Her i Oslo har det vært strålende vær i det siste. Men når det er så varmt så får jeg selvfølgelig lyst på en is eller fem. Jeg har funnet et godt, kaldt alternativ til is, nemlig frosne druer! Denne gangen synes jeg faktisk at alternativet smaker utrolig godt. Her i huset forsvant så mye som tre pakker frosne druer før jeg rakk å ta bilde, men det skal sies at det ikke er jeg som er den største synderen i druegnafsingen.

image

Fjern stilken på steinfrie druer og vask dem godt. Tørk dem om du vil, og la dem ligge i fryseren i et par timer. Frosne druer minner litt om saftis,  yummy! Spis dem som de er eller bruk dem som isbiter i vannglasset eller i hvitvin. Jeg har hørt at det er veldig godt med frosne bananer og mango også, men det har jeg ikke testet ut enda.

image

Nyt varmen, god sommer!

 

 

5 tanker om “Frosne druer i sommervarmen

  1. Mmm… det var friskt og godt, ja! Også med banan!
    Et annet tips i sommervarme: Fyll en drikkeflaske ca 1/4 full med ønsket drikke og legg i fryseren noen timer. Etterfyll med samme væske, så har du ISkald drikke med deg ut (på bytur, stranda e.l.)

    • Ja, vanntipset er kjempelurt:) jeg har pleid å fryse en full flaske vann, men da tar det litt tid før den er drikkbar ;-p

Skriv en kommentar