Gratulerer med dagen!

Hurra for Norge! Jeg pleier å si at 17. mai er barnas dag, og Karens dag. Jeg elsker 17. mai! Gleder meg som en liten unge hvert år. Det er så god stemning! Alle nesten alle smiler og er glade, vi synger, hopper og danser, spiser det vi vil og koser oss sammen.

Dagen min startet med frokostgjester hjemme hos oss før vi kjørte til Nesøya, gikk i tog og glante etter kjendiser. Den øya bugner virkelig over av kjendiser. Jeg må flytte dit. Opplegget som Nesøya skole hadde stelt i stand var skikkelig proft, men med regn og altfor mange mennesker så dro vi til familien til M ganske tidlig. Men ikke før vi fikk med oss surprise-konserten til Wenche Myhre!

IMG_65881Bare på Nesøya, sier jeg. Håper din 17. mai har vært strålende!

Du er vårt, du er vårt, gamle Norge!
Vi vil kle deg i rødt, hvitt og blått!

2 tanker om “Gratulerer med dagen!

Skriv en kommentar