Herlig norsk sommer

IMG_43372Så nydelig vær det er for tiden! Vi nordmenn er så artige når de første solstrålene titter fram om våren. Vi strømmer ut til hager eller byens parkområder og slenger oss ned, uansett lufttemperatur. Inkludert meg. Jeg har rukket turer til to ulike parker, og det var helt herlig. Dette er Oslosommer på sitt beste!

frognerparken2Fikk også erfare at piknik i parken er perfekt for sånne småtroll som akkurat har lært seg å gå. Tenk den friheten! Å kunne løpe, gå og utforske uten kjipe voksne som løper etter og innskrenker friheten. Himmel på jord.herregårdskroenJeg har veldig lyst til å gå ut og nyte været i dag også, men onsdag betyr italienskkurs! Så nå blir det en kjapp biffmiddag à la M, før jeg må løpe etter bussen. Dette blir nest siste kursdag, tiden har gått utrolig fort. Jeg er litt usikker på hvor mye jeg egentlig har lært da jeg har vært gjennom mesteparten før, men det har absolutt hjulpet å få frisket det opp igjen. Har lastet ned en app på telefonen også slik at jeg kan øve litt hver dag. Håper virkelig vi får til en liten tur til Italia i løpet av sommeren! Da vi var der forrige gang turte jeg ikke snakke så mye, men i år har jeg lovet meg selv at jeg må tørre å prate litt. Ugh.frognerparken Nok pjatt fra meg. Nyt finværet, så lenge vi har det :-)

Skriv en kommentar