Hva har du i veska?

Det har blitt gjort tusen ganger før, men jeg synes slike veskeinnlegg er interessante. Jeg liker å se hva andre har i veskene sine, og kanskje plukke opp noen tips til hva jeg kan putte i min egen.

Noen jenter elsker sko, jeg elsker vesker. Og jeg elsker å stappe den full med alt mulig som jeg kanskje får behov for, selv om jeg av og til føler et behov for en personlig veskebærer. Det er jammen meg tungt å drasse rundt på alt dette. Nok pjatt, her er mitt veskeinnhold!

IMG_58582

1. To par solbriller, bestefars gamle pilotbriller og et par fra Versace 2. Antibac 3. Lommebok 4. Neglelakk 5. Flaske med vann 6. Leppestifter og leppepomade 7. Nødmappe! Oppi denne har jeg paracet, ibux, tamponger, speil, en liten notatblokk, gnagsårplaster, reisesyskrin og neglefil. 8. iPhone 9. Håndkrem 10. Hodetelefoner 11. Almanakk, jeg liker best å notere avtaler på papir 12. Penn 13. Hårstrikker 14. Lipgloss, gjerne to tonn 15. Papir. I tillegg kommer gjerne nøkler, tyggis, kamera, skjerf, vanter og litt sminke.

Hva har du i veska?

 

5 tanker om “Hva har du i veska?

  1. Søte Karen :) Jeg er ikke sjokkert over at du har hele fem leppepomader, leppestifter og lipgloss i veksa!

    God klem og god helg fra Ida :)

Skriv en kommentar