Klumpfrie vipper

Dette er til alle sminkeglade jenter og damer der ute. Nå har jeg nemlig endelig knekt koden! Klumpfrie vipper, selv på en dårlig maskaradag.

Alle kjenner vel til den klassiske duobørsten, med en side til å gre gjennom øyenbrynene og en til å separere og gre gjennom vippene? Vippesiden er stort sett alltid laget av plast og er helt ubrukelig på mine vipper. Jeg har hatt mange av disse børstene og ingen av dem har klart å trenge gjennom vippene og faktisk gre ut klumpene, ikke i nærheten engang. I tillegg til å være komplett ubrukelig så knekker selve børsten så utrolig lett når den ligger i sminkemappen. Derfor har jeg lenge tenkt at en tilsvarende børste i metall må være verdt å prøve, for den er kanskje sterk nok til å klare oppgaven. Så da jeg var på Visage tidligere denne uka og fant en i metall fra Japonesque så nølte jeg ikke. Og DET var andre boller det!

IMG_70312Jeg hadde ikke fjernet sminken før jeg gikk og la meg (fy!) og hadde ikke tid til å gjøre det dagen etter, så da ble det flere lag med både gammel og ny maskara oppå hverandre. Denne lille saken gredde gjennom alle lagene, lett som bare det! Min nye bestevenn. Jeg ELSKER når jeg finner produkter eller redskaper som jeg faller pladask for!

IMG_70132

Bestevennen min kan du kjøpe på Visage for 69 kr.

 

Pssst! Nå har de brynsknivene inne også!

Skriv en kommentar