Prosjekt babyhår

Jeg har et skikkelig I-landstulleproblem, nemlig babyhår. Korte hårstrå som vokser helt foran ved pannen og som aldri blir lenger enn noen få cm. De dukket opp for en god stund siden, men jeg tenkte at jeg bare var inne i en periode hvor mye av håret falt av og at det snart ville vokse ut igjen. Det har det absolutt ikke gjort.

IMG_61541Så etter litt research så har jeg en teori; jeg bruker for mye hårstrikk. Så snart jeg er innenfor døren hjemme så blir håret satt opp i en hestehale eller en «dutt» på toppen av hodet. Aaahh, den følelsen, å få håret unna. Men det er kanskje ikke så lurt, jeg lurer nemlig på om hårstråene knekker, selv om jeg bruker hårstrikk uten metallbit på.

IMG_62011Hårbøylen, løst hår og fletten er herved mine nye venner. Jeg skal hvert fall prøve å ikke bruke så mye hårstrikk i en periode (selv om jeg i skrivende stund har en «dutt» på hodet…skyldig) og se om det har noen effekt. Enkelte babyhår her og der er greit, men så mange som det er nå nekter jeg å godta. Jeg erklærer krig mot babyhår!

4 tanker om “Prosjekt babyhår

 1. Godt det er flere som sliter med det samme, googla rundt etter tips og endte opp her. haha : ) Skal prøve dine teorier, så får vi se om det fungerer. Fin blogg med inspirerende lesing forresten :-)
  Ida.

  • Velkommen i denne litt kjipe klubben! Lykke til, håper dine vokser seg lange og fine.

   Tusen takk for veldig snille ord :-)

 2. Hei! Endelig noen med samme «problemer»! Haha, jeg var masse babyhår mot pannen. Men jeg bruker aldei hårstrikk og har håret rett ned 98% av tiden, så hos meg stemmer i hvertfall ikke dette desverre.. Kom gjerne med tips om du kommer over noe som kan funke! ?

  • Åh søren, da var det kanskje ikke løsningen. Men det var noen som sa til meg at de med tykt hår gjerne har mye babyhår. Får gjøre litt mer research, lover å si fra om jeg kommer over noe genialt ;-)

Skriv en kommentar