Små sorger taler høyt, de store tier stille

Nå har jeg ikke publisert noe her på et halvt år. Jeg har tenkt på bloggen ukentlig og hatt dårlig samvittighet for fraværet mitt, men jeg har rett og slett ikke klart å poste noe.

Jeg synes det er på sin plass at jeg forklarer meg litt. Året som har vært, og spesielt det siste halvåret, har vært knalltøft. Jeg har ikke hatt lyst til å spre min negativitet på nett og det har vært umulig å over tid skulle late som at alt er bra mens jeg egentlig har det veldig vondt. Det var enklere å holde seg unna, selv om det stresser et pliktoppfyllende sinn som mitt. Jeg skal ikke legge skjul på at livet fortsatt er tøft, men jeg har kanskje kommet dit at jeg ønsker å fokusere mer på gledene i livet.

Tusen takk for varme kommentarer fra kjente, kjære og ukjente som har lagt merke til fraværet mitt, det betyr mye ♥

4 tanker om “Små sorger taler høyt, de store tier stille

  1. Håper ting tar seg opp nå i året 2016, det fortjener du! :) Ta vare på deg selv. Og herregud, internett og blogg har man ingen forpliktelser overfor — drit i det! ;)

    Klem

  2. Hei Karen :-)
    Så fint og se at du er tilbake igjen, og så trist å høre at 2015 var dritt ! Håper dette året bringer deg masse bra :-)

    ..og ikke ha dårlig samvittighet ! Det er ikke godt for noe

Skriv en kommentar