To sjuklinger

Long time no blog! Den siste tiden har vært veldig travel (og morsom!) så i går hadde jeg en lang liste over gjøremål som det haster litt med. Selvfølgelig var det bare ett punkt på listen jeg rakk å gjennomføre før jeg fikk aura og påfølgende migrene…Med migrene så gjelder det å få i seg medisinen raskest mulig, så jeg var overlykkelig over å få anfallet på dagtid, da mine anfall stort sett begynner midt på natten mens jeg sover. HURRA, tenkte jeg, en time eller to i senga så blir det nok bra. Slik ble det ikke.. Da jeg våknet etter en times tid gjorde det så vondt at jeg fantaserte om å rive av mitt eget hode og kaste det ut av vinduet. Ah, for en befrielse det ville vært.

Kjæresten er forkjølelsessyk, så vi lå rett ut som to slakt her i nesten hele går, og jammen ble det ikke sånn i dag også. Sykt irriterende, spesielt fordi jeg har hundre ting å gjøre og det er sommer i Oslo for tiden, og jeg vil UT. Håper vi er bedre i morgen begge to, da har jeg nemlig italienskkurs numero due!

IMG_63351Skikkelig vår i bakgården. Se bort i fra de skitne vinduene er du snill, det er ikke så lett å vaske vinduer i 5. etg…

2 tanker om “To sjuklinger

Skriv en kommentar